Válasszon robotot!

Ezt! ->

robot small
robot large

<- Vagy ezt? :)

Erősebb

A hasonló méretű területre tervezett versenytárs robotokhoz képest jóval erősebb vágórendszer.
Nagy teljesítményű vágómotor és az acél kések akár a szezon elejei első vágásra, vagy a nagyobbra nőtt fű levágására is képesek!

Widecut

Gyorsabb

Az extra széles 28 cm / 56 cm késeknek köszönhetően a Robomow gyorsabban végez a hasonló méretű területre tervezett egyéb robotokhoz képest.

Szegélyvágás

A Robomow egyedi képessége, hogy a kerékvonalon kívülre nyúló vágókésnek, és a szegélyvágó üzemmódnak köszönhetően levágja a szegélyt is. Nincs más robotfűnyíró, amely erre képes!

Barátságos

Egyszerűen használható a flexibilis telepítési lehetőségeknek köszönhetően, valamint teljes mértékben vezérelhető okostelefonról is! Az erős vágórendszer és az acél vágókéseknek köszönhetően minden fűterülettel könnyedén megbírkózik.

A legjobb segítőtárs vagyok!

Robomow App

Élvezze a fűnyírást! Ennél élvezetesebb és egyszerűbb sohasem volt a Robomow robotfűnyíróval az interakció!

Többszörös zónák

Külön fű zónák kezelésére képes (úttal vagy fűfolyosóval összekötött területek), amelyek lenyírása után a Robomow visszatér a helyére.

Pin kód

Védheti PIN kóddal a Robomow robotfűnyíróját, hogy más ne használhassa.

Szélesebb kerekek

Az RC306-as modell 70%-al szélesebb kerekeket kapott, hogy még könnyebben manőverezzen. De opcióként az RC304-es modellre is elérhető!

Lebegő vágótér

A különleges kiképzésű és erős vágókéseknek, illetve az RS modelleken megtalálható egyenetlen talajt követő lebegő vágótérnek köszönhetően minden terepen tökéletes vágásképet biztosít.

Lejtők

A Robomow számára lejtők sem okoznak problémát! A vágni kívánt belső fűterületen a Robomow akár 36%-os (20°-os) lejtővel is megbírkózik.

Esőérzékelő

A beépített esőérzékelőnek köszönhetően eldöntheti, hogy a Robomow esőben is vágjon, vagy a füvet kímélve megvárja a száraz időt. A száraz idő kivárása a Robomow számára nem gond, mivel erős vágórendszere az esős időben megnőtt füvet is képes levágni.

Mulcsozás

Egyszerű és természetes fűgondozás. A levágott apró fűnyesedékek gyorsan komposztálódnak, így megszabadulhat a levágott fű elszállításának gondjától, valamint kevesebb műtrágya kell az egészséges gyephez.

Moduláris felépítés

A Robomow felépítése könnyűvé teszi a részegységek gyors cseréjét.

Külső dokkoló

Az RC modellek lehetővé teszik, hogy a dokkoló állomást a fűterületen kívülre telepíthesse.

Heti program

Beállíthatja, hogy a Robomow mely napokon és milyen idősávokban dolgozhat a füvön, így nem zavarja, amikor élvezni akarja családjával a gyönyörűen karbantartott gyepet.