GYIK

General

A Robomow nagyon halk, akár éjszaka is használható. A zajszint a modelltől is függ: Robomow RC – mért 68dB. Robomow RS – mért 74dB.

A Robomow erősebb, mint a legtöbb más robotfűnyíró* Erős vágókés(ek) és erős vágómotor(ok), amely lehetővé teszi, hogy akár nagyra nőtt füvet is le tudjon vágni. A konkurrens robotfűnyíróknál ilyenkor sokszor elő kell venni a hagyományos fűnyírót. A nagy teljesítménynek, illetve a 28 cm vagy 56 cm vágási szélességnek köszönhetően gyorsabban levágja a füvet, mint versenytársai, így Önnek több ideje jut arra, hogy élvezze a gyönyörűen kezelt gyepet. A Robomow a piacon kapható egyedüli robotfűnyíró, amely szegélyvágási üzemmóddal rendelkezik és a hátsó kerék nyomvonalán kívül is nyír, így tökéletes szegélynyírást biztosít. A Robomow összes modelljét plusz költség nélkül akár okostelefonról vagy táblagépről is beállíthatja és irányíthatja az ingyenes Robomow App segítségével, ezzel a Robomow egyedülálló robotfűnyíró családot kínál a világpiacon. *Az azonos területre tervezett fűnyíró robotokhoz képest

A Robomow APP a legtöbb olyan iOS és Android telefonnal működik, amely támogatja a Bluetooth 4.0 (Bluetotth SMART vagy BLE) szabványt. Az összes 2014 után gyártott Robomow beépítetten tartalmazza a Robomow APP-al történő irányíthatóságot.

A megfelelő Robomow modell kiválasztása egyszerű. A döntést meghatározó legfontosabb tényező a lenyírni kívánt fű területe, ez alapján válassza ki az Önnek optimális modellt.